ÇERKEŞLİLER ANKARADA BİR ARAYA GELDİ

Keçiören Neşet Ertaş Kültür ve Kongre Merkezinde Çerkeş Dernekler Federasyonu’nun düzenlemiş olduğu, Çerkeşliler Buluşuyor etkinliğine yakşalık 1000 Çerkeşli hemşehrimiz katıldı.  Saygı Duruşu ve İstiklal marşının okunmasının ardından Çerkeş Dernekler Federasyonu Başkanı Şenel Yalçın Federasyon çalışmaları, yapılan ve yapılacak olan etkinlikler hakkında bilgiler verdi.

Başkanımız Hasan Sopacı yapmış olduğu konuşmasında “ Ankara’da yaklaşık 1000 hemşehrimizi bir olarak tek olarak görmek beni son derece mutlu etti. Biz yapacağımız her etkinlikte birlik olabilirsek aşamayacağımız hiçbir sıkıntı olmayacaktır. Ankara’da yaşayan ama ÇERKEŞ sevgisini ve heyecanını en üst düzeyde tutarak geceye zenginlik katan , sevgili hemşehrilerime katılımlarından dolayı teşekkür ederim.

Program Çerkeş Halk oyunları gösterisi, Orta Kalfat Yaren ekibi oyunlarıyla  ve Yerel sanatçılarımızın sahne almasıyla birlikte  hediye çekilişinin yapılmasının ardından sona erdi.