ÇERKEŞ YENİ KAPALI CANLI HAYVAN PAZARI VE HAYVAN BORSASI HİZMETE AÇILDI

Belediyemiz öz kaynakları ile 2018 yılında çalışmaları başlatılan Çerkeş Kapalı Canlı Hayvan Pazarı hizmete açıldı.
Hayvan Pazarının açılış töreni 30 haziran saat 10:00’da gerçekleşti. Açılış Törenine Çankırı Valimiz Sn.Abdullah Ayaz, Çankırı Milletvekilimiz Sn. Salim Çivitçioğlu, Ak Parti Çankırı İl Başkanı Abdulkadir Çelik, Çankırı İl Genel Meclis Başkanı Mustafa Çıbık katıldı.
Açılış töreni saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunması ile başlayarak, ilçe Müftümüz Hasan Kahyaoğlu’nun duası ile hizmete açıldı. Akabinde Mehmet Akabalı Spor Tesisi’nini açılışı gerçekleşti. Belediye Başkanımız Sn. Hasan Sopacı, İlçemize yakışır ,Bölgemizin en büyük ve en modern ,Yeni Canlı Hayvan Pazarı ve Hayvan Borsası’nın açılışını yaptık….
İlçemize her türlü desteği sağlayan başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere,
Çevre ve Şehircilik Bakanımız Sayın Murat Kurum
Tarım ve Orman Bakanımız Sayın Bekir Pakdemirli ile
ilçemize vermiş oldukları destek ve açılışımıza katılımları ile bizleri onurlandıran,
Valimiz Sn. Abdullah Ayaz’a , Milletvekilimiz Sn. Salim Çivitçioğlu’na , Ak Parti İl Başkanımız Sn. Abdulkadir Çelik’e , İl Genel Meclis Başkanımız Sn.Mustafa Çıbık’a ,
Belediye Başkanlarımıza ,
sivil toplum örgütü Başkanlarına,muhtarlarımıza ve Halkımıza şükranlarımı sunuyorum.
İlçemize
hayırlı olsun