Kültür, Sanayi Ve Hayvancılıkta Marka İlçe

Bizden Haberler

Çerkeş Belediyesi

Tüm Haberler

ÇERKEŞ VİZYON ÇALIŞMASI GENİŞ BİR KATILIM İLE YAPILDI.

Çerkeş’li hemşerimiz Prof. Dr. Kamil Eren, İstanbul Mastır Planını Yapan Doç.Dr. Taylan Dericioğlu, Strateji Geliştirme Uzmanı Sultan Gündüz, Şehir ve Bölge Plancısı Erdem Saka, Harita Mühendisi Abdulvahit Torun’un katkıları ile gerçekleştirilen ve ilçemizin geleceği için büyük önem arz eden Vizyon çalışması Cumartesi günü İlçe Kaymakamımız Cengiz Ünsal, Belediye Başkanımız Hasan Sopacı, Sivil Toplum Kuruluşu Başkanları, Resmi daire Amirleri ve İlçemiz esnafları ile yapılarken, Pazar günü Mahalle ve köy muhtarlarımızın katılımı ile yapıldı.

Yapılan vizyon çalışmasın da ilçemizin tarihi, turizmi, kültürel değerleri, ulaşımı, ilçemiz ve köylerinin başlıca sorunları, ilçe ve köylerde olması yapılması istenilenler ele alındı. Köylerimiz için yapılacak çalışmalar ile ilgili köy muhtarlarımız tarafından anketler dolduruldu.

Bu hafta sonu gerçekleştirilen ilk vizyon toplantısının ardından, anket sonuçlarının da değerlendirilmesi ile ilçe merkezi ve köylerimiz yerinde değerlendirilerek raporlar hazırlanacak ve bundan sonraki çalışmaların hepsi planlı ve projeli bir şekilde yapılacaktır.

Başkanımız Hasan Sopacı “Türkiye genelinde İstanbul başta olmak üzere birçok ilimizde bu çalışmayı yapan profesyonel bir ekibin ilçemiz için bu çalışmayı yapması ilçemizin geleceği için çok önemlidir. Bu çalışmalar tamamlandığında önümüzü göreceğiz, ayakları yere daha sağlam basan bir ilçe olacağız. Plansız projesiz yapılan işler hiçbir zaman başarıya ulaşamaz. Biz büyük bir ilçeyiz büyük düşünüyoruz. Tüm işlerimiz de planlı projeli olması lazım. Ben ilçe halkım ve şahsım adına Hemşerimiz Prof. Dr. Kamil Eren abime, İstanbul Mastır Planını yapan ve bir çok çalışmaya da imza atan Doç.Dr. Taylan Dericioğlu beye, Strateji Geliştirme Uzmanı Sultan Gündüz hanımefendiye, Şehir ve Bölge Plancısı Erdem Saka beye, Harita Mühendisi Abdulvahit Torun beye teşekkür etmek istiyorum” dedi.

KAYNAKLAR

  • Haberler
  • Projeler
  • Faliyet Raporları
  • İhale Yayınları
  • Resimler
  • Videolar