Kültür, Sanayi Ve Hayvancılıkta Marka İlçe

Bizden Haberler

Çerkeş Belediyesi

Tüm Haberler

ÇERKEŞ'TEN 18. YARDIM TIRI YOLA ÇIKTI

Çerkeş Belediyesi , çalışmalara destek olmak üzere itfaiye ekibi, iş makinaları ve ekipmanları Elbistan’a gönderdi. Deprem bölgesi için tüm imkanları seferber eden Çerkeş Kaymakamlığı ve Çerkeş Belediyesi bölgeye yardım desteğini sürdürüyor.
Pazartesi ve Salı günü Çerkeş’ten yola çıkan 17 Tır gıda ve iş makinası  yüklü yardım tırları Kahramanmaraş’ın Elbistan ilçesine ulaştılar ve enkaz kaldırma çalışmalarına katıldılar.
Çerkeş Belediyesi Kültür Merkezinde kampanya kapsamında vatandaşlar bebek bezi, battaniye, elektrikli ısıtıcı, temizlik ürünleri, kuru gıda, odun, kömür, odun sobası  ve birçok malzemeyi  yardım toplama merkezi olan Çerkeş Belediyesi Kültür Merkezine ulaştırmaya devam ediyor.
Yardım için toplanan malzemeler deprem bölgesine sevk ediliyor.
Çerkeş Belediye Başkanımız Hasan Sopacı,” Türkiye’mizin başı sağ olsun. Ben şuna inandım ki Türk milletinin başaramayacağı hiçbir şey yok. Bu deprem nedeniyle hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet diliyorum. Geride kalan hastalarımıza acil şifalar diliyorum. Bütün milletimizin başı sağ olsun. Devletimiz deprem yerinde. Tabi bize düşen de hem belediyeler hem Çerkeş halkı hem bütün Türkiye halkı olarak el ele, gönül gönüle vermektir. Çerkeş’ten toplamda 17. Yardım tırımızı gönderdik. Belediyemiz Kültür Merkezinde Çerkeşli duyarlı vatandaşlarımızın yardımlarını toplamaya devam ediyoruz. Millet olarak el ele verip tüm yaralarımızı saracağız." dedi.

KAYNAKLAR

  • Haberler
  • Projeler
  • Faliyet Raporları
  • İhale Yayınları
  • Resimler
  • Videolar