Kültür, Sanayi Ve Hayvancılıkta Marka İlçe

Bizden Haberler

Çerkeş Belediyesi

Tüm Haberler

ÇERKEŞ ORGANİZE SANAYİ BÖLGEMİZE DÜZCE CAM FİRMASI TARAFINDAN YAPILAN 250 MİLYON DOLARLIK DEV YATIRIM İLÇEMİZE HAYIRLI OLSUN


Çerkeş Belediye toplantı salonunda düzenlenen Çerkeş Organize Sanayi bölgesine yatırım yapacak olan  Düzce Cam firması ile protokol sözleşmesi imzalandı.
Programa Çankırı Valimiz Sn. Abdullah Ayaz, Ak Parti Grup Başkanvekili  Sn.Muhammet Emin Akbaşoğlu, Çankırı Milletvekili Sn. Salim Çivitçioğlu, Ak Parti Çankırı İl Başkanı Sn. Abdulkadir ÇELİK, İl Genel Meclis Başkanı Sn. Mustafa ÇIBIK, İlçe Kaymakamımız Sn. Emir Osman Bulgurlu, mahalle ve köy muhtarlarımız katıldı. Çerkeş Organize Sanayi bölgesine yatırım yapacak olan DÜZCE CAM firması yöneticileri tarafından sunum gerçekleştirildi.
Düzce Cam Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Kasım AKTAŞ ve Çerkeş Belediye Başkanımız Sn. Hasan Sopacı Çerkeş OSB’de 3000 (üç bin) kişiye istihdam sağlayacak olan 250 milyon dolarlık yatırımın protokol sözleşmelerini imzaladılar.

Belediye Başkanımız Sn. Hasan Sopacı yağtığı açıklamada ; “Çankırı Valimiz Sn. Abdullah Ayaz, Ak Parti Grupbaşkan Vekilimiz Sn. Muhammet Emin Akbaşoğlu, Çankırı Milletvekilimiz Sn. Salim Çivitçioğlu, Ak Parti İl Başkanımız Sn. Abdulkadir Çelik, İl Genel Meclis Başkanımız Sn. Mustafa ÇIBIK, DÜZCE CAM Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Kasım AKTAŞ, belediye meclis üyelerimiz, Ak Parti Çerkeş teşkilatımız ve kıymetli muhtarlarımızın katılımları ile belediye toplantı salonunda  Çerkeş OSB’ye yatırım yapacak  ve yaklaşık 3000 (üç bin) istihdam sağlayacak olan  DÜZCE CAM firması ile 250 milyon dolarlık protokol sözleşmesi imzaladık. Büyüyen ve gelişen ilçemiz ÇERKEŞ’imize hayırlı olsun.” dedi.





KAYNAKLAR

  • Haberler
  • Projeler
  • Faliyet Raporları
  • İhale Yayınları
  • Resimler
  • Videolar