ÇERKEŞ KÜLTÜR MERKEZİ'NİN YAPIMI İÇİN İHALE SÖZLEŞMESİ İMZALANDI

İlçemiz İstasyon Mahallesine inşa edilecek olan Çerkeş Kültür Merkezi’nin ihale sözleşmesi müteahhit firma ile Çerkeş Belediyesi arasında imzalandı.

Sözleşmeyi imzalayan Sn. Çerkeş Belediye Başkanımız Hasan Sopacı;  İlçemize  büyük bir  eseri daha kazandıracak olmanın mutluluğu içerisindeyiz. Bu yıl içerisinde başlanacak proje;  5313 metrekare alana sahip olacak. Kültür Merkezi tamamlandığında halkımızın , düğün, toplantı, konferans, kütüphane, kafeterya ve çok amaçlı spor salonu gibi bir çok ihtiyacını karşılayacak. İçerisinde 800 kişi kapasiteli  ikisi kapalı biri açık olmak üzere  3 adet düğün salonu  mevcut olacaktır.  Çerkeş Kültür Merkezi 116 araç kapasiteli  otoparkı ile halkımıza hizmet verecektir. İlçemize hayırlı olsun.Rabbim utandırmasın.