ÇERKEŞ KARTOPU EĞİTİM GÖNÜLLÜLERİ DERNEĞİNDEN ÖĞRENCİLERİMİZE MÜJDELİ HABER

İlçemizde yükseköğrenim gören ihtiyaç sahibi gençlerimize maddi destek sağlamak amacıyla kurulmuş olan Çerkeş Kartopu Eğitim Gönüllüleri Derneğinde gerçekleştirilen genel kurul sonrasında yönetim kurulu değişikliği yapıldı.

Yeni oluşan yönetim kurulu ile faaliyetlerine hız kazandıracak olan dernek, çalışmalarıyla  maddi durumu yerinde olan hemşerilerimiz ile ilçemizin geleceği olan gençlerimiz arasında köprü vazifesi görecektir. Yapılan ilk toplantıda, önümüzdeki öğretim yılında her bir öğrenciye aylık 200 TL olmak üzere 40 öğrenciye  9 ay boyunca burs verilmesi kararlaştırılmıştır.  Başvurular  10-30 Eylül tarihleri arasında  alınacak olup detaylı bilgilendirme önümüzdeki günlerde yapılacaktır.

Ayrıca ;

Bu yıl Eylül ayında yapılacak olan önlisans ve lise düzeyindeki Kamu Personeli Seçme Sınavına hazırlanan ilçemiz öğrencilerine derneğimiz tarafından yardımcı kitap temin edilmiştir. Kitapların dağıtımı dernek yönetimi tarafından 13/14/15.08.2014 tarihlerinde 14:00-16:00 saatleri arasında 80.Yıl Cumhuriyet İlköğretim Okulu toplantı salonunda yapılacaktır.
İlgilenen öğrencilerimize duyurulur.

Çerkeş Kartopu Eğitim Gönüllüleri Derneği