Kültür, Sanayi Ve Hayvancılıkta Marka İlçe

Bizden Haberler

Çerkeş Belediyesi

Tüm Haberler

ÇERKEŞ DERNEKLER FEDERASYONU İLÇEMİZİ ZİYARET ETTİ.

Çerkeş Dernekler Federasyonu Başkanı Durali Karapınar yapmış olduğu konuşmada, Belediye Başkanımız Hasan Sopacı Ankara’da bizleri ziyaret etti. Bizde iadei ziyaret yaptık. Şu anda beş derneğimiz Çerkeş Dernekler Federasyonu’na üye fakat tüm dernekler ile görüşüyoruz. Nisan ayında yapılacak ilk genel kurul toplantısından önce tüm derneklerimizi federasyona üye olması Federasyonumuz için çok önemli, Belediye Başkanımız Hasan Sopacı’ya bize her konuda destek olduğu için teşekkür ederiz dedi.

Belediye Başkanımız Hasan Sopacı “Tüm derneklerimiz Çerkeş Dernekler Federasyonuna mutlaka üye olmalı güç birliği yapmalıdır. Bir olur birlikte olursak aşamayacağımız sorun, açamayacağımız kapı yoktur. Aynı zamanda köy muhtarlarımız ve derneklerimizle sürekli görüşüyoruz. İlçemiz için tüm imkanları zorlayıp hizmet etmeye ve modern bir ilçe olabilmek için çabalıyoruz. Yaptığımız işler sonrasında vatandaşımızın yüzündeki mutluluk bizleri de çok mutlu ediyor çalışma azmi veriyor. Bu tür toplantıları sürekli yapmalı, sorunlarımızı, sıkıntılarımızı ve sevinçlerimizi birlikte paylaşmalıyız. Bugün ki birlikteliğimiz beni son derece mutlu etti. Hepinize teşekkür ederim” dedi.

Belediye düğün salonunda yenen yemeğin ardından Çerkeş Belediyesi hizmet binasında derneklerimiz için tahsis edilen oda da Çerkeş Dernekler Federasyonu Başkanımız Durali Karapınar tarafından çay ikramı yapıldı.

KAYNAKLAR

  • Haberler
  • Projeler
  • Faliyet Raporları
  • İhale Yayınları
  • Resimler
  • Videolar