Kültür, Sanayi Ve Hayvancılıkta Marka İlçe

Bizden Haberler

Çerkeş Belediyesi

Tüm Haberler

Çerkeş Dernekler Birliği Başkanımızı ziyaret etti.

Çerkeş Dernekler Birliği Başkanımızı ziyaret etti.

 

Çerkeş Dermekler Birliği Başkanı Erol Tepebaşı, Başkan Yardımcısı Samet Özdemir, Çankırı Vakfı Başkan Yardımcısı Bekir Özdemir, Yönetim Kurulu Üyeleri Güzelyurt Köyü Dernek Başkanı Mustafa Doğan,  Kazım Özdemir ve Mehmet Şahin, Ataşehir Engelliler Derneği Başkanı Birol Ekşi, Ovacık Köyü Dernek Başkanı Bayram Boduç, Aliözü Köyü Dernek Başkanı Önder Tozan, Kara Mustafa Köyü Dernek başkanı Ahmet Kaş ve Çakmak köyü Muhtarı Salim Bülün başkanımızı ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundular. Ziyarete Ak Parti Çerkeş İlçe Başkanı Hayati Kaya’da eşlik etti. 

Çerkeş Dermekler Birliği Başkanı Erol Tepebaşı “Birliğimizde 16 köy derneğimiz var 2 köy derneği de katılacak ve üye dernek sayımız 18 e yükselecek. Tek çatı altında toplanıp daha da güçlenerek, Çerkeş’li hemşerilerimize sahip çıkıp sorunlara çözüm üretmeyi hedefleyerek bu birliği kurduk. Faaliyetlerimiz arasında bu yıl 3.nü düzenleyeceğimiz piknik, futbol turnuvası, gezi programlarımız var. Birliğimiz kurulalı 3 sene oldu. Köy derneklerimizle uyum içerisinde çalışıyoruz. Gelemeyen dernek başkanlarımızın da selamını getirdik. Bu ay içerisinde federasyon başkanımızda ziyarete gelecek, Çerkeş ilçemizi çehresi değişmiş, gelişmeye başlamış güzel anılan bir ilçe olarak görme düşüncesindeyiz. Biz bu konuda üzerimize düşeni yapmaya hazırız” dedi. 

Başkanımız Hasan Sopacı “ Öncelikle hepiniz hoş geldiniz, Bir arada olabilmek için bu tür derneklere - birliklere ihtiyacımız var. Bir arada olabilirsek bir oluruz güçlü oluruz. 30 Mart seçimlerinde Çerkeş kazandı. Bunu hep birlikte ilerleyen süreçte göreceğiz inşallah. Dernek çalışmalarınızda Belediye olarak her zaman yanınızda olduğumu bilmenizi isterim. Elden geldiği kadar her konuda yardımcı olmaya çalışacağız. Ben iki şirket sahibi bir iş adamıyım. Göreve geldiğimiz günden bu yana çok fazla tasarruf ediyoruz. Yapılan tasarruf sonucunda ücretlerini alamayan taşeron işçimizin 3 aylık alacağını ödedik. Fakat Belediyenin sözleşme yaptığı taşeron şirket ödemelerin düzgün yapılmaması sonucu sözleşmeyi fes etti. Bunu siyasi propaganda olarak yapmak isteyen vatandaşlarımız olabilir ama biz bu sorunları da Çerkeş’in tüm sorunları gibi aşarız. Nüfus artışı için bir kampanya başlatıyoruz ve tüm Çerkeş’li hemşerilerimizi de Çerkeş’de ikamet etmeye çağırıyoruz. Önümüzdeki günlerde nüfus artışı ile ilgili tüm derneklerimizle görüşmeler yapacağız. İnşallah bundan sonra daha sık görüşeceğiz.” dedi. 

02.05.2014

Haber Resimleri

KAYNAKLAR

  • Haberler
  • Projeler
  • Faliyet Raporları
  • İhale Yayınları
  • Resimler
  • Videolar