Kültür, Sanayi Ve Hayvancılıkta Marka İlçe

Bizden Haberler

Çerkeş Belediyesi

Tüm Haberler

ÇERKEŞ DEMOKRASİ NÖBETİ TUTMAYA DEVAM EDİYOR.

Saat 20:30 da Belediye önünde toplanan binlerce Çerkeş Sevdalısı Demokrasi Nöbeti tutmaya devam ediyor.  Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunması ile başlayan Demokrasi Nöbeti Kur’an-ı Kerim Tilaveti ve İlçe Müftü Vekilimiz Aydın Yılmaz’ın duası  ile başladı.

Belediye Başkanımız Hasan Sopacı Belediye önünde toplanan binlerce vatan sevdalısına seslenerek birlik beraberlik mesajı verdi. Konuşmasında“Şunu bilsinler ki biz de her zaman ülkemizin birliği beraberliği için ay yıldızlı bayrağımızın bu gönderden indirilmemesi için her şeyi göze aldık. Bunun ucunda ölüm bile olsa tüm Çerkeş’liler olarak ve 78 milyon insanla sokaklar indik. Bu darbe girişimini bir kez daha lanetliyor, bu aziz millete yapılanlar karşılıksız kalmayacak en ağır şekilde cezalandırılacaktır. Bugün burada Ak Parti’li, Chp’li, Mhp’li yaşlısı genci birlik içerisindeyiz. Siyasi görüşlerimiz farklı da olsa diyoruz ki; Ey hainler! Farklı görüşlerimiz olabilir ama sizin gibi vatan hainlerine karşı biriz, beraberiz, el eleyiz, kol kolayız. Başkomutanımız Cumhurbaşkanımız meydanları terk etmeyin dedi. Nöbet yerimiz, Çerkeş Belediyesi önüdür Allah’ın izni ile boş bırakmayacağız. Fiili ve kavli dualarınıza, istikbale, iradeye sahip çıkışınıza yeniden aşık olduğum milletimin her bir ferdine Çerkeş\'li gençlere baylara bayanlara mülki amirime emniyet müdürüme ve personelime  tebrik, takdir ve teşekkürlerimi sunuyorum. Allah birliğimizi dirliğimizi bozmasın, bozmaya çalışanlara da fırsat vermesin” dedi.

Demokrasi nöbetinde Siyasi partilerin ortak basın açıklaması okunarak birlik beraberlik mesajları verildi.

Başkanımız Hasan Sopacı’nın yapmış olduğu konuşmanın tamamını facebook sayfamızdan izleyebilirsiniz. https://www.facebook.com/cerkesbelediyesi/

KAYNAKLAR

  • Haberler
  • Projeler
  • Faliyet Raporları
  • İhale Yayınları
  • Resimler
  • Videolar