ÇERKEŞ BİOGAZ TESİSİ YAPIMINDA SONA YAKLAŞILDI

Çerkeş’te tarım ve hayvansal atıklardan elektrik ve organik gübre elde edilmesini sağlayacak biyogaz tesisinin  yapımında sona yaklaşıldı.

Biogaz Tesisi  Proje Yöneticisi Taha Jankatyüce bey ve ilçemiz hayvan üreticleri belediyemiz toplantı salonunda bir araya geldiler.
Belediye Başkanımız Hasan Sopacı ;İlçemiz hayvan üreticilerimiz ve Çerkeş Biogaz Tesisi Proje Yöneticisi Taha Jankatyüce bey ile belediyemiz toplantı salonunda bir araya gelerek istişarelerde bulunduk. Katı ve sıvı hayvansal atıkları değerlendirerek 1,5 MW elektrik enerjisi üreterek, organik atığa dönüştürecek ve ulusu çayımızın temiz kalmasını sağlayacak olan Çerkeş Biogaz tesisimiz ile ülkemiz ekonomisine katkı sağlayacağız. İlçemize hayırlı olsun.” dedi.

Haber Resimleri