ÇERKEŞ BELEDİYE SPOR’DAN GOL YAĞMURU

Çerkeş Belediye Spor ilk yarının son maçında evinde Orta Belediye Sporu konuk etti. Pazar günü saat 13:00 de ilçe stadında soğuk hava ve yoğun yağmur altında oynanan Orta Belediye Spor maçının ilk yarısı 4-0 bitti. Maçın ikinci yarısında takımımız disiplin ve düzenini bozmayarak Orta Belediye Spor maçını da 9-2 kazandı. Bu önemli maçta takımımızın gollerini K. KARAKURT(3), M.DOĞDU(2), K. KURT, İ.KÖYTEPE, S.TORTUMLU ve H.İ. BODUÇ attı.

30. dk da rakip takım oyuncusunun sert müdahalesiyle defans oyuncumuz Savaş ÜLGEN sakatlanarak oyundan çıkmak zorunda kaldı ve tedavisi için hastaneye kaldırıldı. Sakatlanarak oyundan çıkan oyuncumuza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.

Maçtan önce yeni açtığı kafesinde takımımızı misafir eden ve takımımıza destek olan Ersan EREN\'e teşekkür ediyoruz.

Havanın soğuk ve yağışlı olmasına rağmen maçı farklı bir skorla kazanan takımımızı tebrik ediyoruz.

ÇERKEŞ BELEDİYE SPOR 9 - 2 ORTA BELEDİYE SPOR

TAKIM KADROMUZ