Kültür, Sanayi Ve Hayvancılıkta Marka İlçe

Bizden Haberler

Çerkeş Belediyesi

Tüm Haberler

ÇERKEŞ 14.KÜLTÜR HAYVANCILIK VE BAL FESTİVALİ YOĞUN KATILIMLA GERÇEKLEŞTİ

Çerkeş 14. Kültür Hayvancılık ve Bal Festivali  20.000'e yakın vatandaşımızın katılımı ile gerçekleşti. Çerkeş Kent Meydanı ve meydanın etrafı tamamıyla doldu taştı. Yaklaşık 20.000 vatandaşımız festival coşkusunu doyasıya yaşadı.
Saat 15:00 de Hükümet Konağı Önündeki Atatürk Anıtına, Belediye Başkanımız Hasan Sopacı tarafından Festival Çelenginin koyulması ve Mehteran eşliğinde Festival yürüyüşü ile devam eden Festival programımız Çerkeş Kent meydanında gece saat 24:00 e kadar devam etti.

Çerkeş Kent Meydanına kurulan dev sahne de Çerkeş yöresel halk oyunları gösterisi, Örenköy’lü hemşerilerimiz tarafından hazırlanan Çerkeş kına kutlamasının canlandırılması, Simental ırkı düve ve buzağı yarışmasında ve dünyaca ünlü Çerkeş Çiçek Balı yarışmasında dereceye girenlere ödüllerinin verilmesi, Festival öncesi Belediyemiz tarafından sünnet ettirilen yavrularımıza hediyelerinin verilmesi, Belediyemiz tarafından vatandaşlarımıza halk yemeği ikramı ile gündüz etkinlikleri son buldu.

Akşam saat 19:30 da yerel sanatçımız Yusuf Karataş Konseri ile başlayan Festival Konserimiz, Sincanlı Mustafa Taş ve Merve Özbey konseri ile son buldu.  Konser sonunda 10 dakikalık havai fişek gösterisi yapıldı.  

Çerkeş Kent Meydanı ve meydanın etrafı tamamıyla doldu taştı. Yaklaşık 20.000 vatandaşımız festival coşkusunu doyasıya yaşadı.  

Festivalimize katılımı ile bizleri onurlandıran herkese teşekkür ederiz. Çerkeş'imiz her şeyin en iyisine layıktır.

KAYNAKLAR

  • Haberler
  • Projeler
  • Faliyet Raporları
  • İhale Yayınları
  • Resimler
  • Videolar