ÇARŞI MERKEZİNDE YENİ TRAFİK DÜZENİ HAYATA GEÇTİ

Çarşı merkezimizin dar oluşu ve araç sayısının hızla artması sebebi ile içinden çıkılmaz hale gelen trafik sıkışıklığını yeni trafik düzeni ile ortadan kaldırmış oluyoruz.  Vatandaşlarımızın olası kaza ve karışıklığa sebep vermeden çarşı içerisindeki trafik işaretlerine uymalarını önemle rica ediyoruz.

Başkanımız Hasan Sopacı “ Görevi teslim aldığımız gün çalışmasına başlamış olduğumuz trafik düzenlemesini hayata geçirmiş bulunuyoruz. Yeni trafik düzenlemesi ile çarşı merkezimizde trafik daha akıcı olacak ve geçmiş günlerde yaşanılan trafik kitlenmesi olmayacaktır. Hükümet Caddesi üzerinden tek yön olarak seyir eden araçlar Kaleönü Caddemizden (Halk Eğitim Merkezi Karşısı)  Çarşı Cami yanından geri dönüş yapabileceklerdir. Trafik işaretlerine uyulduğu sürece hiçbir sorun yaşanılmayacağı düşüncesindeyim. Yeni trafik düzenimiz Çerkeşimize hayırlı olsun” dedi.