Kültür, Sanayi Ve Hayvancılıkta Marka İlçe

Bizden Haberler

Çerkeş Belediyesi

Tüm Haberler

ÇANKIRI’DA ÇERKEŞLİLER DERNEĞİ İLE BİR ARAYA GELDİK.

Koç Otelde düzenlenen yemeğe Milletvekilimiz Hüseyin Filiz, Çankırı Belediye Başkanımız İrfan Dinç, Belediye Başkanımız Hasan Sopacı, Saçak Belediye Başkanımız Ramazan Yarım, Ak Parti Çerkeş İlçe Başkanı Hayati Kaya, Çankırı Çerkeş ve Köyleri Derneği Başkanı Musa Yüksel ve Çerkeşli hemşerilerimiz katıldı.

Çankırı Çerkeş ve Köyleri Derneği Başkanı Musa Yüksel açılış konuşması yaparak dernek ve çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

Belediye Başkanımız Hasan Sopacı yapmış olduğu konuşmasında “ Bu yemeği düzenleyen ve sizlerle bir araya gelmemize vesile olan Dernek Başkanımız Musa Yüksel beye ve emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Burada sizlerin huzurunda Çankırı Belediye Başkanımız Irfan Dinç beye huzurunuzda teşekkür etmek istiyorum. İlçemiz ve köylerine her fırsatta yardım elini uzatıyor. Sizlerde gerek Çerkeş için gerekse kendiişleriniz için her zaman kapısını çalabilirsiniz. Ben inanıyorum ki elinden geleni yapacaktır. Kendini her zaman Çerkeş Milletvekili olarak gören ve her fırsatta bunu dile getiren Milletvekilimiz Hüseyin Filiz beye de Çerkeş için yaptıklarından dolayı sizler adına teşekkür ediyorum. İlçemize Doğalgaz ve Yüksek Okul gelmesi ve birçok çalışmamızda bizlere destek ve öncü oldu. Çerkeş için elini taşın altına koyan herkesten Allah razı olsun. Mevla dirliğimizi birliğimiz bozmasın” dedi.

Çerkeş ve Çankırı için yapılan çalışmaları anlatan milletvekilimiz Hüseyin Filiz 1 Kasım 2015 tarihinde yapılacak genel seçimlerin önemine vurgu yaparak dua ve destek istedi.

KAYNAKLAR

  • Haberler
  • Projeler
  • Faliyet Raporları
  • İhale Yayınları
  • Resimler
  • Videolar