BU İNSANLIĞA SIĞARMI

Toki konutları altına Belediyemiz tarafından konuşlandırılan Bayrak direğinin içinde bulunan ve bayrağın göndere çekilmesine yarayan asansör aparatı ile Bayrağın gece görünmesi için yapılan aydınlatma sistemi kimliği belirsiz kişiler tarafından taş ile ezilmek sureti ile zarar görmüştür.

İlçemizde yaşayan insanların adına gelen paralar ile alınan ve şanlı Türk Bayrağımızı dalgalandıran bu direk ve ekipmanlarına zarar vermek hangi insanlığa ve kişiliğe sığar.

Çerkeş Belediyesi adına ilçeye takılan, alınan tüm malzemeler ilçemizin parası ile alınmakta ve tüy bitmemiş yetimin bu paralarda hakkı bulunmaktadır.

Bayrak direğine ve aydınlatmak için kullanılan projektörlere zarar veren vatan ve bayrak sevgisinden yoksun, şahsiyetsiz insanları kınıyor Allah’a havale ediyoruz.