Kültür, Sanayi Ve Hayvancılıkta Marka İlçe

Bizden Haberler

Çerkeş Belediyesi

Tüm Haberler

BELEDİYEMİZİN VİZYON PROJELERİNDEN BİRİ OLAN YENİ ÇARŞI TOKİ PROJEİSİNİN İHALE TARİHİ AÇIKLANDI

İlçemize yapılacak olan Yeni Çarşı Toki Projesi’nin ihale tarihi açıklandı. Yeni Çarşı Toki Projemizin içerisinde; Şehir Meydanı, 134 Adet Daire, 41 Dükkan, yaklaşık 100 araçlık Kapalı Yer Altı Otoparkı, 3800m2 Kapalı Pazar Yeri, Belediye Hizmet Binası ve İtfaiye Hizmet Binası bulunuyor.
Belediye Başkanımız Hasan Sopacı;  İlçemizin vizyon projelerinden birisi, hayalimiz olan “ Yeni çarşı ve sosyal donatı yapım işi, TOKİ kanalıyla ihale ediliyor.
-134 Konut
- 46 işyeri
-Kapalı ürün pazarı (içinde 14 dükkan ,balık pazarı, soğuk hava depoları ve sebze pazarının da bulunduğu)
-Belediye hizmet binası
-itfaiye binası
-Yeraltı otoparkı
-şehir meydanı ve çevre düzenleme işi ihalesi 11 Ağustos 2021 tarihinde yapılıyor.
İlçemizi geleceğe hazırlayacak olan ,2014 yılından bu yana yoğun mesai harcadığımız bu büyük proje de bizlerden desteğini esirgemeyen Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a,
Çevre ve şehircilik Bakanımız Sayın Murat Kurum’a ,grup başkanvekilimiz Sayın M. Emin Akbaşoğlu’na ,değerli milletvekilimiz Sayın Salim Çivitçioğlu'na ,TOKİ Başkanımız Sayın Ömer Bulut’a ,vizyon projemizin hazırlanmasına yardımcı olan kıymetli abim Prof. Dr. Kamil Eren ‘e çok teşekkür ediyorum.
Ayrıca çalışmalarımız sürecinde önerileri ile destek olan yakın çalışma arkadaşlarıma ,dualarıyla her zaman yanımızda hissettiğimiz tüm Çerkeşli Hemşehrilerime en kalbi ve derin sevgilerimi ,saygılarımı sunuyorum.Rabbim utandırmasın. Tamamına erdirsin. Hayırlı uğurlu olsun.” Dedi.

Haber Resimleri

KAYNAKLAR

  • Haberler
  • Projeler
  • Faliyet Raporları
  • İhale Yayınları
  • Resimler
  • Videolar