BELEDİYEMİZDE BAYRAMLAŞMA PROGRAMI VATANDAŞLARIMIZIN YOĞUN KATILIMIYLA GERÇEKLEŞTİ

Belediyemizde saat 09:30'da başlayan Ramazan Bayramı bayramlaşma programı 13:30 da sona erdi.

Bayramlaşma programı, Belediye Başkanımız Hasan Sopacı,  İlçe Kaymakamımız Emir Osman Bulgurlu, Ak Parti İlçe Başkanı Salih Tarın, Siyasi Parti ve Sivil Toplum Kuruluşu Başkanları, Belediye Meclis Üyeleri, İl Genel Meclis Üyeleri, Mahalle ve Köy Muhtarları, Dernek Başkanları, Belediye Personelleri ve halkımızın yoğun katılımı ile gerçekleşti.
Belediye Başkanımız Hasan Sopacı; “Özlemiştik şöyle gönül dolusu bayramlaşmayı, elleri sıkmayı, kucaklaşmayı. Şükürler olsun Rabbimize.
Belediye personelimiz ve kıymetli hemşehrilerimiz ile bayramlaşma programımızı gerçekleştirdik.  Rabbimiz nice bayramlara erişmeyi cümlemize nasip eylesin. Bayramımız mübarek olsun…” dedi.