BELEDİYE PERSONELİMİZE İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ EĞİTİMİ VERİLDİ.

Belediyemiz bünyesinde görev yapan personel İş Sağlığı ve Güvenliği  konusunda bilgilendirildi. Çerkeş Belediyesi Toplantı Salonunda düzenlenen eğitimde  iş sağlığı ve güvenliği konusunda sunum yapan İş Güvenliği Uzmanı, mevzuatlar, kanun, tüzük, yönetmelikler ve uygulamaları  hakkında bilgi verdi.Genel iş güvenliği kuralları oluşturulması, kazaların ve meslek hastalıklarının önlenmesi ve güvenli bir iş ortamı oluşturulması konularında personele bilgiler veren iş güvenliği uzmanımız, kazaların alınacak önlemlerle engellenebileceğine işaret etti.İşveren ve işçinin sorumluluklarını da anlatan İş Güvenliği Uzmanı, kişisel donanım koruyucuları hakkında detaylı bilgiler verdi.Eğitim, soru cevap kısmıyla sona erdi.

Başkanımız Hasan Sopacı yaptığı açıklamada “Bizim için önemli olan çalışanlarımızın can güvenliğidir. Belediye olarak dönem dönem bu tür eğitimleri yapacağız. Çalışan personelimizin sağlığını ve güvenliliğini düşünmek en büyük sorumluluğumuzdur. Çalışan personelimiz bu zamana kadar olduğu gibi bundan sonrada iş sağlığı ve güvenliğine dikkat etmelidir”dedi.