BELEDİYE PERSONELİMİZ İFTAR YEMEĞİNDE BULUŞTU

Çerkeş Belediye  personelimiz  iftar yemeğinde bir araya geldi.
Çerkeş Belediye Başkanımız Hasan Sopacı tarafından belediyemiz Kültür Merkezinde verilen iftar yemeğine; Çerkeş İlçe Kaymakamımız Emir Osman Bulgurlu, Saçak Belediye Başkanımız Ramazan Yarım, İl Genel Meclis Üyeleri Hayati Kaya ve Suat Sevim, Belediye Meclis Üyeleri, Birim Müdürlerimiz,  Belediye personellerimiz aileleri ile birlikte katıldı.
Belediye Başkanımız Hasan Sopacı iftar programına katılan belediye personelleriyle tek tek kucaklaşarak her birine ayrı ayrı "hoş geldiniz" dedi.
Akşam ezanının okunmasıyla iftarlar açıldı, yemek sonunda edilen duaların ardından söz alan Başkan Hasan Sopacı; "Çerkeş Belediyesi olarak ailecek iftar yemeğinde buluştuk. Büyüyen ve gelişen ilçemiz Çerkeş'imize, gece ve gündüz mesai kavramı gözetmeksizin hizmet eden kıymetli Belediye personelimiz, Belediye Meclis Üyesi arkadaşlarımız ve belediyemizden emekli olan eski mesai arkadaşlarımız ile birlikte belediyemiz Kültür Merkezi'mizde iftarımızı açtık. Rabbim birlik ve beraberliğimizi daim etsin." dedi.