BELEDİYE HİZMETLERİMİZE IŞIKLAR KONAĞI'NDA DEVAM EDİYORUZ

Mevcut belediye hizmet binamızı Çankırı Karatekin Üniversitesi Çerkeş Meslek Yüksek Okulu'na devrettiğimizden dolayı Yeni Belediye Binamız tamamlanana kadar geçici olarak hizmet birimlerimiz ile birlikte restorasyonunu tamamladığımız Işıklar Konağı'nda hizmet vereceğiz.
Başkanlık Makamı, Su İşleri Müdürlüğü, Mali Hizmetler Müdürlüğü, Yazı İşleri Müdürlüğü (Evlendirme Memurluğu), Zabıta Amirliği, Emlak Servisi, Bilgi İşlem ve OSB Müdürlüğü olarak Işıklar Konağındayız.
Tahsilât ve Su Yükleme Eski Belediye Binamız zemin kat köşede hizmet vermektedir.
Fen İşleri Müdürlüğümüz, İmar İşleri Müdürlüğümüz ve Park Bahçeler Müdürlüğümüz Kurtlar Mahallesi eski Jandarma Lojmanları yanında hizmet vermektedir.

Çerkeş Belediyesi İletişim 0376 766 10 12

Haber Resimleri