BELEDİYE BAŞKANIMIZDAN YENİ YIL MESAJI

Göreve geldiğimiz günden itibaren, ilçemizi yeniden yapılandırmak ve modern bir Çerkeş oluşturmak için gerekli tüm çalışmaları başlattık. İlçemizi daha yaşanabilir, modern ve huzur şehri yapmak adına bütün hizmetleri hızlı bir şekilde gerçekleştiriyoruz.  Şeffaf ve adaletli bir hizmet anlayışıyla ilçemiz için gerekli olan her şeyi yapmaya çalışıyoruz. Kurumsallaşma yolunda adımları tek tek tamamlayarak şeffaf bir belediye anlayışı oluşturma gayesiyle çalışmalarımızı gerçekleştirdik.

2015 yılında hizmet çıtasını inşallah daha da yükselteceğiz. İnanıyorum ki biz çalıştığımız müddetçe ilçemiz güzelleşecek, değişecek, yenilenecek, modernleşecek. Bütün bu güzel duygularla yaşanılacak her yeni anın yeni beklentileri, umutları, iyimserliği beraberinde getirmesini diliyorum. 2015 yılında ilçemizde yardımseverlik, sevgi, hoşgörü ve kardeşlik duygularının arttığı huzur ve güvenin tesis edildiği, içinde yaşanılan zamanın en ince ayrıntılarıyla faydalı bir şekilde yaşanıldığı günler temenni ediyorum. Hayallerin ve umutların gerçeğe dönüştüğü, mutluluk ve başarı dolu bir yıl diliyorum.

Hasan SOPACI

Çerkeş Belediye Başkanı