BELEDİYE BAŞKANIMIZDAN TEŞEKKÜR MESAJI

Belediye Başkanımız Hasan Sopacı, "Ak Parti Grup Başkan Vekili, Çankırı Milletvekilimiz Sayın Muhammet Emin Akbaşoğlu'nun teşrifleriyle gerçekleştirdiğimiz 14. Çerkeş Kültür, Hayvancılık ve Bal Festivalimizi onurlandıran , Bayramören Kaymakamı Mehmet Fatih Koca'ya, Çankırı İl Genel Meclis Başkanı Ruhi Şeker'e, Kurşunlu Belediye Başkanı Şakir Kaymak'a, Eldivan Belediye Başkanı Nusrettin Gökçer'e, Saçak Belediye Başkanı Ramazan Yarım'a, Belediye Meclis Üyelerimize, İl Genel Meclis Üyelerimiz Ahmet Ünaldı ve Avni Demircioğlu'na , Ak Parti Çerkeş İlçe Başkanım Recep Güney'e ve ilçe teşkilatına, Chp Çerkeş İlçe Başkanı Erdoğan Çubukcuoğlu'na , İstanbul Çandef Başkanı Zeynettin Aydın ve yönetimine , Ankara Çer-Def Başkanı Şenel Yalçın ve yönetimine , İstanbul Çerkeş Dernekler Birliği Başkanı Erol Tepebaşı ve yönetimine , Çandef 1. Bölge Başkanı Önder Tozan'a, Gençlik ve Spor Genel Müdür Yardımcısı Murat Kocakaya'ya , Dışkapı İhtisas Hastanesi Başhekim Yardımcısı Uğur Yıldız'a , Özel Güvenlik Eski Müdürü Bilal Kuzpınar'a, İzmit Bölge Gümrük Müdürü Musa Aydemir'e, Çankırı Ticaret Odası Başkanı Osman Karadeniz'e, Esnaf Odası Başkanı Faruk Taşkın'a, Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Hüseyin Erdoğan'a , Köy-Dernek Başkanlarına, Orta Dernekler Birliği Başkanı Mehmet Güneş'e ,Çankırı Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Başkanı Ömer Çendek'e, Kırmızı Et Üreticileri Birliği Başkan Vekili İlhan Kantar'a, Süt Üreticileri Birliği Başkanı Sinan Çil'e, Bal Üreticileri Birliği Başkanımız Kadir Güler'e, İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürümüz Hakan Akoğlu ve personeline, Halk Eğitim Merkezi Müdürü ve personeline, Örenköy derneği ve folklör ekibine, Çerkeş Halk Eğitim Merkezi hocamız Atalay Beye, İStanbul Esenler Mahallesi Muhtarı İzzet Tozan'a, Safranbolu Bostanbükü Muhtarı Yaşar Başaran'a, Mahalle ve Köy Muhtarlarımıza, Belediye Personelimize, Festivali'mize sponsor olan İfconceptin sahipleri Akif ve Berkay Yılmaz'a, Aytaç A.Ş'ye, Pir-İnci İmalat San. A.ş'ye, Kaşgarlı Terlik Fabrikasına, Eren Çorap San. ve Dış Tic. Ltd. Şti.ne, Dülger Mobilya'ya, Raftürk'e , Esnaf Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi'ne, Kırmızı Et Üreticileri Birliği'ne, Süt Üreticileri Birliğine ve Celal Akkaya'ya, uzaktan ve yakından teşrif eden tüm misafirlerimize ve tüm halkımıza teşekkür ediyorum. Rabbim birliğimizi beraberliğimizi daim eylesin." dedi.