Kültür, Sanayi Ve Hayvancılıkta Marka İlçe

Bizden Haberler

Çerkeş Belediyesi

Tüm Haberler

BELEDİYE BAŞKANIMIZ SN. HASAN SOPACI'NIN KURBAN BAYRAMI MESAJI

Çerkeş Belediye Başkanımız Hasan Sopacı, ‘tüm vatandaşlarımızın Kurban Bayramı’nı kutluyor, aileleriyle, sevdikleriyle huzur dolu bir bayram geçirmelerini diliyorum’ dedi.
23.10.2012
    Başkan Sopacı, Kurban Bayramı nedeniyle yayınladığı mesajında, bayramın Çerkeş'imize, ülkemize ve tüm dünyaya huzur ve mutluluk getirmesini temennisinde bulundu.
    Mesajında, bayramların toplumsal yaşamda vazgeçilmez önem taşıdığını ifade eden Çerkeş Belediye Başkanı Sopacı, şunları kaydetti: 
    ‘Manevi dünyamızda ayrı bir yeri olan Kurban Bayramı’nı bu yıl da hep beraber kutlayacak olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Milli ve dini bayramlarımızı birer fırsat olarak görerek, bayramların arttırdığı hoşgörü, yardımlaşma ve dayanışma duygularından yararlanarak bu kutlu günlerde birlik ve beraberliğimizi perçinlemeli, barış ve sevgi dolu günler geçirmek için elimizden geleni yapmalıyız. Çünkü böyle güzel günlerde temelleri atılan ya da kuvvetlendirilen birlik bağları kolay kolay bozulmaz.
    Bayramlar, birliğimize ve bütünlüğümüze kast edenlere verilecek en güzel cevaplardır. Bu bayramda, kırgınlık ve küskünlüklerin sona erip, saygı ve sevginin öne çıkmasını temenni ediyoruz. Belediye olarak vatandaşlarımızın bayramlarını en iyi şekilde geçirmeleri için gerekli tedbirleri almış bulunmaktayız. Nöbetçi ekiplerimiz bayram süresince siz vatandaşlarımızın hizmetinde olacaktır. Bu vesileyle tüm vatandaşlarımızın en değerli anlarımızdan biri olan Kurban Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyor ve ilçemize, ülkemize ve tüm dünyaya mutluluk getirmesini temenni ediyorum’ dedi.

Haber Resimleri

KAYNAKLAR

  • Haberler
  • Projeler
  • Faliyet Raporları
  • İhale Yayınları
  • Resimler
  • Videolar