Kültür, Sanayi Ve Hayvancılıkta Marka İlçe

Bizden Haberler

Çerkeş Belediyesi

Tüm Haberler

Belediye Başkanımız Hasan Sopacı dan Polis Haftası Kutlama Mesajı

Çerkeş Belediye Başkanımız Hasan Sopacı, Emniyet Teşkilatımızın Kuruluşunun 169'uncu yıl dönümü ve Polis Haftası dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

 

Çerkeş Belediye Başkanımız Hasan Sopacı, Emniyet Teşkilatımızın Kuruluşunun 169'uncu yıl dönümü ve Polis Haftası dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Başkanımız Hasan Sopacı mesajında şu ifadelere yer verdi; "Bugün, ülkemizde huzur ve güven ortamının tesis edilmesinde üstün gayretler sergileyen Türk Polis Teşkilatımızın 169'uncu  kuruluş yıldönümüne erişmenin mutluluğunu yaşıyoruz.

Ülke topraklarının bölünmez bütünlüğünü, toplumun asayiş ve güvenliğini sağlamak gibi önemli görevleri başarıyla yerine getiren Emniyet Teşkilatımız, vatandaş odaklı bir anlayışla hizmet kalitesini yükselttikçe, halkımızın sevgisini, desteğini ve güvenini de yanında bulacaktır.

İlçemizdeki sevgi, huzur ve güven ortamının artarak devam etmesi vazgeçilmez beklentimizdir. Bu anlamda Çerkeş’in asayiş ve güvenlik bakımından ülkemizin en huzurlu İlçesinden birisi olmasında gösterdikleri özverili gayretlerinden dolayı tüm güvenlik mensuplarımıza minnettarız.

Bu duygu ve düşüncelerle; huzurun bekçileri, güvenli yarınların teminatı olan Emniyet Teşkilatımızın 169'uncu kuruluş yıldönümünü kutluyor, vatanımızın selameti uğrunda şehit düşen polislerimizi rahmetle, gazilerimizi minnet ve şükranla anıyorum. Görevi başındaki tüm teşkilat mensuplarımıza aileleriyle birlikte sağlık, huzur ve başarı dileklerimi iletiyorum” dedi. 

09.04.2014

KAYNAKLAR

  • Haberler
  • Projeler
  • Faliyet Raporları
  • İhale Yayınları
  • Resimler
  • Videolar