BAYRAM MESAİSİ YOĞUN GEÇTİ.

Bayram tatilinde Çalcıören köyü, Kısaç Köyü, Ovacık köyü, Aliözü Köyü, Karamustafa ve Hacılar köyünde düzenlenen etkinliklere katıldık.

Uluköylü hemşehrilerimizin ilçemizde yapmış oldukları yerleşim yerinin ilk etabının açılışını yaptık.

Çerkeş Dernekler Federasyonu başkanı Durali Karapınar, yönetim kurulu üyeleri, dernek başkanları ve yönetim kurulu üyeleri ile belediyemizde bayramlaşma ve istişare toplantısı gerçekleştirdik.

Başkanımız Hasan Sopacı “Bu etkinliklerde emeği olan Dernek Başkanlarına, Köy Muhtarlarımıza, Bayramda bizleri yalnız bırakmayan Milletvekillerimiz Hüseyin Filiz ve Muhammed Emin Akbaşoğlu’na Federasyon Başkanımız Durali Karapınar’a, İstanbul Çankırı Dernekler Federasyonu Başkanımız Zekeriya Açıkgöz Beye, Çerkeş Dernekler Birliği Başkanımız Erol Tepebaşı’ya, Ak Parti İlçe Başkanımız Recep Güney’e teşekkür ederim.   Allah\'ım birlik ve beraberliğimizi daim etsin” dedi.