BAŞKANIMIZIN ZABITA HAFTASI KUTLAMA MESAJI

Belediye Başkanımız Sn. Hasan SOPACI, Zabıta Teşkilatının temellerinin atıldığı 1826 yılı esas alınarak her yıl 1-7 Eylül tarihleri arasında kutlanan Zabıta Haftası’nın 191. Kuruluş yıl dönümüyle ilgili bir mesaj yayınladı.

“Zabıta Teşkilatımız ve Belediye Zabıta Amirliğimiz, vatandaşımızın sağlıklı, huzur ve güven ortamında yaşamasının güvencesidir. Yaptığı uygulama ve denetimlerle vatandaşlarımızın esenliği için, güvenli, sağlıklı ve düzenli bir yaşam alanı hazırlayan Belediye Zabıtası, kentsel gelişimimize de katkı sağlayan bir birimimizdir. Görevleri gereği Belediyenin gören gözü, işİten kulağı olan zabıta teşkilatımız belediye ile vatandaşlarımız arasında köprü vazifesi görmektedir. Vatandaşlarımızın huzuru, asayişi, güvenliği için fedakarca ve özveriyle çalışan zabıta teşkilatımızın 194. Yılını kutluyorum.” ifadelerine yer verdi.