Kültür, Sanayi Ve Hayvancılıkta Marka İlçe

Bizden Haberler

Çerkeş Belediyesi

Tüm Haberler

BAŞKANIMIZ SN. HASAN SOPACI, OKUL KARİYER GÜNLERİ ETKİNLİĞİNDE

İlçe Kaymakamımız Sn. Emir Osman Bulgurlu ve Belediye Başkanımız Sn. Hasan Sopacı Kariyer Günü etkinliğine katıldı.
80. Yıl Cumhuriyet İlköğretim Okulu Konferans salonunda düzenlenen Kariyer Günü programına konuk olarak katılan Başkanımız Hasan Sopacı, öğrencilerin sorularını cevapladı. Başkanımız, mesleği olan veteriner hekimlik, Belediye Başkanının görev ve sorumlulukları ve hayatıyla ilgili öğrencilere bilgiler verdi. Başkanımız tecrübelerini  ilçemiz öğrencileriyle paylaştı.
Kariyer günlerine katılan Belediye Başkanımız Hasan Sopacı, bu programların öğrecinlerde meslek bilincinin oluşmasında önemli bir yer tuttuğunu, seçilen mesleğin kişinin geleceğini, sosyal yaşantısını ve mutlu olmasını belirleyen en önemli faktör olduğunu vurgulayarak, öğrenciler tarafından kendisine yöneltilen sorulara içtenlikle cevap verdi.
Çerkeş’te yaklaşık sekiz yıldır hizmet veren  Belediye Başkanımız Hasan Sopacı,  “ Öğrencilerin kendilerine en uygun ve doğru olan mesleği seçmelerine yardımcı olmak, bir üst öğrenime özendirmek, kendi deneyimlerimden faydalanmalarını sağlamak amacıyla burada bulunmaktayım. Ben öncelikle size kendimden ve mesleğimden bahsetmek istiyorum” diyerek, çocukluğumdan başlayan hayat serüvenini ve mesleki deneyimlerini öğrencilerle paylaştı. “ Hayatımdaki bütün zorlukların üstesinden azimle çalışarak, gayret ederek geldim” diyen  Başkan Sopacı, kendisinin de aynı dönemlerden geçtiğini hatta daha zorlu bir süreçten geçip buralara geldiğini belirterek,  öğrencilere moral verdi.

‘’Hayalleriniz ve hedefleriniz uğruna çıktığınız bu yolda sizleri sonuna kadar destekliyoruz.’’



KAYNAKLAR

  • Haberler
  • Projeler
  • Faliyet Raporları
  • İhale Yayınları
  • Resimler
  • Videolar