Kültür, Sanayi Ve Hayvancılıkta Marka İlçe

Bizden Haberler

Çerkeş Belediyesi

Tüm Haberler

BAŞKANIMIZ SN. HASAN SOPACI İLÇEMİZ ESNAFLARIYLA KÜLTÜR MERKEZİNDE BİR ARAYA GELDİ

Belediye Başkanımız Hasan Sopacı, Çerkeş esnafıyla Belediye Kültür Merkezinde akşam yemeğinde bir araya geldi.
Yaklaşık bin kişinin katıldığı yemeğe İlçe Kaymakamımız Emir Osman Bulgurlu, Belediye Başkanımız Hasan Sopacı, Esnaf Kredi Kefelat Koop Başkanı Hüseyin Erdoğan, Esnaf Odası Başkanı Kadir Arslan, İl Genel Meclis Üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri, Mahalle Muhtarları, kamu kurumu müdürleri ve çok sayıda esnaf katıldı.
Belediye Başkanımız Hasan Sopacı konuşmasında şu cümlelere yer verdi “Çok değerli Kaymakamım, kıymetli İl Genel Meclis Üyelerimiz, kıymetli belediye meclis üyesi arkadaşlarım, kıymetli ticaret odası başkanım, kıymetli esnaf odası başkanım, değerli kamu çalışanlarımız, kıymetli muhtarlarımız ve Çerkeş’in medarı iftiharı, her şeyi çok değerli esnaf arkadaşlarımız toplantımıza hoş geldiniz. Elim bir olaydan dolayı Bartın Amasra’daki üzücü olayda şehit olan kardeşlerimize Allah’tan rahmet yaralılara da acil şifalar diliyorum. Benden önceki tüm konuşmacılar bu kültür merkezimizin Hasan Sopacı ve ekibiyle yapıldığını söyledi. Evet biz emek verdik ama esas emek veren sizler Çerkeş halkısınız. Sizler bizi iktidara getirdiniz belediyeyi bize teslim ettiniz bizlerde o teslimiyeti en iyi şekilde değerlendirerek çalışıyoruz ve çalışmaktayız. Bu Kültür merkezinin yapılmasında, Kentsel Tasarım Projesi kapsamında 46 İşyeri ve 134 konut, Yeni Belediye Hizmet Binası, Yeni İtfaiye Binası, Kapalı Pazar Yeri, Kent Meydanı ve Yer altı Otoparkı yapılmasında, Ulusu Deresinin Islah projesinin yapılmasında, İstasyon Mahallemize inşa edilen yeni toki yapımında, Yeni Orman İşletme Binası yapımında, Yeni Emniyet Müdürlüğü Binası yapımında, tüm Çerkeşlilerin, Çerkeş’te yaşayan, dışarıda yaşayan Çerkeşlilerin, tüm dernek başkanlarının ve tüm halkımızın emeği var. Çerkeş’te yaşayan herkesin, Muhtarlarımızın, Milletvekillerimizin, kıymetli Bakanlarımızın ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın emeği var. Hepsinden Allah Razı olsun. İlçemiz kadim bir medeniyete sahip, ecdadımızın bize emanet ettiği bu kadim ilçemizi hep birlikte kalkındırmalıyız. Bizim tek gayemiz bu, bunun için çalışıyor bunun için koşturuyoruz. Biz bu hizmetleri hep birlikte sizlerin sayesinde, sizlerden destek alarak yapıyoruz. Biz birlikte Çerkeş’iz.” Açıklamalarında bulundu.
İlçe genelinde devam eden hizmetlerle ilgili esnaflara bilgi veren başkan Sopacı katılan herkese ayrı ayrı teşekkür etti.

 

KAYNAKLAR

  • Haberler
  • Projeler
  • Faliyet Raporları
  • İhale Yayınları
  • Resimler
  • Videolar