BAŞKANIMIZ ŞEHİT DURMUŞ KATIRCIOĞLU ÇOCUK TRAFİK EĞİTİM PARKURU AÇILIŞINA KATILDI

İlçemiz Gazi Osmanpaşa İlköğretim Okulu bahçesinde yapımı tamamlanan Şehit Durmuş Katırcıoğlu Çocuk Eğitim Parkı açılışı gerçekleştirildi.

Açılışa Çerkeş Kaymakamı Kemal Sefa Gökmenoğlu,  Çerkeş Belediye Başkanı Hasan Sopacı, Saçak Belediye Başkanı Ramazan Yarım İlçe Emniyet Müdürü Soner Aydemir, İlçe Jandarma Komutanı Bayram Veyil, İlçe Milli Eğitim Müdürü Muharrem Çiltaş,  Okul Müdürleri,  Kamu Kurum ve kuruluşları çalışanları, mahalle muhtarları , öğrenci ve veliler katıldı.

Belediye Başkanımız Hasan Sopacı, "İlçemiz Gazi Osmanpaşa İlköğretim Okulu bahçesinde yapımı tamamlanan  Şehit Durmuş Katırcıoğlu  Çocuk Trafik Eğitim Parkı'nın açılışını gerçekleştirdik. Güvenli trafiğin sağlanması konusunda hep birlikte bir gayret göstererek trafik kazalarının en aza indirilmesi yönünde hep birlikte çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Çocuk Trafik Eğitim Parkı projesinin yapımında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum." dedi.