Kültür, Sanayi Ve Hayvancılıkta Marka İlçe

Bizden Haberler

Çerkeş Belediyesi

Tüm Haberler

BAŞKANIMIZ HASAN SOPACI FİLENİN SULTANLARINI TEBRİK ETTİ.

İlçemizde 16 – 17 Şubat tarihleri arasında düzenlenen okullar arası küçük kızlar voleybol turnuvasında 80. Yıl Cumhuriyet Ortaokulumuz oynadığı tüm maçları kazanarak şampiyon olmuştur. Turnuvanın Final Maçında Çankırı İsmet İnönü Ortaokulu ile karşılaşan okulumuz, karşılaşmayı 2 – 0 kazanarak turnuvayı 1. Sırada tamamlamış ve 16 – 19 Mart tarihleri arasında ilçemizde düzenlenecek olan Türkiye Şampiyonası grup müsabakalarında ilimizi temsil etmeye hak kazanmıştır.

16 – 17 Şubat tarihleri arasında düzenlenen okullar arası küçük kızlar voleybol turnuvasında sıralama şu şekilde gerçekleşmiştir.

1.    Çerkeş 80. Yıl Ortaokulu
2.    Çankırı İsmet İnönü Ortaokulu
3.    Ilgaz Cumhuriyet Ortaokulu
4.    Çerkeş TOKİ Ortaokulu

Başkanımız Hasan Sopacı 80. Yıl Ortaokulunda turnuvada şampiyon olan öğrencileri ziyaret ederek tebrik etti. Tüm öğrenciler ile tanışıp sohbet eden başkanımız “ öğrencilerimizi ve öğretmenlerimizi tebrik ediyor başarılarının devamını diliyorum. Turnuvanın sonucu beni son derece mutlu etti, öğrencilerimizle gurur duyuyorum. Hem derslerin de hem de spor da başarı sağlayan bu öğrencilerin Belediye olarak da arkasındayız. Başarıları devam ettiği sürece her türlü desteği vereceğiz” dedi.

Başkanımız Hasan Sopacı ve Belediye Meclis Üyemiz Emekli Öğretmen Salim Aktaş voleybol turnuvasında şampiyon olan öğrencilerimizi tebrik ettikten sonra da hediye takdim ettiler.

KAYNAKLAR

  • Haberler
  • Projeler
  • Faliyet Raporları
  • İhale Yayınları
  • Resimler
  • Videolar