BAŞKANIMIZ ‘12 MART İSTİKLAL MARŞININ KABULÜ VE MEHMET AKİF ERSOY’U ANMA GÜNÜ’ PROGRAMINA KATILDI

Çerkeş Belediye Başkanımız Hasan Sopacı, Namık Kemal İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından hazırlanan ‘12 Mart İstiklal Marşının Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Günü’ programına katıldı.
Başkanımız Sopacı, 80.Yıl İlköğretim Okulunda düzenlenen programda İstiklal Marşı ve Mehmet Akif Ersoy’u konu alan şiir, resim ve kompozisyon dallarında dereceye giren öğrencilere ödüllerini verdi.
Program, öğrenciler tarafından hazırlanan Mehmet Akif Ersoy’un hayatı ve İstiklal Marşının yazılımı ile ilgili sunulan sinevizyon ve tiyatro gösteriminin ardından sona erdi.
Belediye Başkanımız Hasan Sopacı, İstiklal Marşımızın kabulünün 98. yıldönümünü ve milli marşımızın yazarı üstad Mehmet Akif Ersoy'u, aziz şehitlerimiz ve kahraman gazilerimizi, rahmet ve minnetle anıyorum" dedi.

Haber Resimleri