Başbakan Erdoğan Belediye Başkanlarına Çerkeş vurgusu ile seslendi.

AK Parti’li belediye başkanları ile istişare ve değerlendirme toplantısında bir araya gelen Başbakan Erdoğan, burada yaptığı konuşmada, Belediye Başkanlarına Çerkeş vurgusu ile seslendi.

Her bir belediye başkanının şehrin emniyetinin teminatı olduğu kadar kendisinden de emin olunan kişi olduğunu vurgulayan Başbakan Erdoğan,14 milyon nüfusu aşan İstanbul’da da, 9 bin nüfuslu Çankırı’nın Çerkeş ilçesinde de aynı dava şuuruyla hareket etmek zorundasınız” ifadesini kullandı.

Öte yandan Başbakan Erdoğan’ın Çerkeş vurgusu yapmasının tesadüfü olmadığını söyleyen Belediye Başkanımız Hasan Sopacı, “Ben sürekli Ankara’ya gidip geliyorum. Başbakanımız ve danışmanları ile görüşüyorum. Başbakanlıkta ve bakanlıklarda Çerkeş’i sürekli ön plana çıkartıyorum. Çerkeş’in sıkıntılı durumunu anlatıyoruz.” dedi.

11.06.2014