Kültür, Sanayi Ve Hayvancılıkta Marka İlçe

Bizden Haberler

Çerkeş Belediyesi

Tüm Haberler

Atatürk İlköğretim Okulu Öğrencileri Başkanımızı Ziyaret Etti.

Atatürk İlköğretim Okulu 4 – A sınıfı öğrencileri ve sınıf öğretmenleri Mustafa Korucu başkanımızı ziyaret ederek belediye çalışmaları hakkında bilgiler aldı.

 

Atatürk İlköğretim Okulu 4 – A sınıfı öğrencileri ve sınıf öğretmenleri Mustafa Korucu başkanımızı ziyaret ederek belediye çalışmaları hakkında bilgiler aldı. 

Öğrenciler Başkanımıza sorular sorarak Başkanımızı, Başkanın görevlerini,  Belediye Çalışmalarını, Çerkeş için ne yapmayı düşündüklerini, ilçede yaşayan çocuklar ve ilçedeki okullar için ne gibi çalışmalar yapılacağını sordu. 

Başkanımız Hasan Sopacı “öncelikle ziyaretinizden dolayı hepinize teşekkür ediyorum. Bu tür ziyaretleri çocuklarımız asla unutmazlar ve akıllarının bir köşesine yazarlar. Ben 1964 doğumluyum. 30 Mart Yerel Seçimlerinde Çerkeş halkının teveccühü ile % 52 oy alarak Çerkeş Belediye Başkanı seçildim. Belediye ilçe halkının huzuru refahı için yaşam kalitesini artırmak için çalışır. Evlerinizdeki musluktan su akıtılmasından tutun kanalizasyon işleri, çocuk parkları, ilçe içi yollar, çöplerin toplanması, ilçenin temizliği, ilçeye yapılacak sanayi kuruluşları ile organizasyonlar, belediyenin asli görevleri arasındadır. İlçemize hizmet noktasında ilçedeki tüm yolları ve parkları yeniden yapacağız. Gençlerimiz için gençlik merkezi, Bayanlarımız ve yaşlılarımız için de yaşam alanları oluşturacağız. İlçeye yeni yatırımlar getirebilmek için çalışacağız. Doğalgazı getirmek için girişimlerimiz başladı. Ulusuyu ıslahı için de projeler geliştiriyoruz.” dedi. 

05.05.2014

Haber Resimleri

KAYNAKLAR

  • Haberler
  • Projeler
  • Faliyet Raporları
  • İhale Yayınları
  • Resimler
  • Videolar