ASFALT ÇALIŞMALARI HIZ KESMEDEN DEVAM EDİYOR

Yaklaşık iki aydır devam eden yoğun çalışmalar sonucunda yollarımız asfalt ile buluşmaya başladı.

Yol tesviye ve dolgu çalışmalarının tamamlanmasının ardından İlçemiz Ulusu Mahallesi Bozoğlu Caddesi ve ara sokakları, İstasyon Mahallesi Kadıköy Caddesi ve Yenimahalle Fidanlık Caddeleri asfalt ile buluştu.

Belediye Sosyal Tesisleri ve Üçkuyu Caddesi yol genişletme ve taban doldurma çalışmaları yapılarak asfalt atılmaya hazır hale getirildi.

İmar Planında yer alan fakat bu güne kadar kullanıma açılmayan İstasyon Mahallesi Ankara girişini istasyon caddesine bağlayan ana artel yol kullanıma açılmış ve iyileştirme çalışmaları yapılarak asfalt atılacak hale getirilmiştir.

İstasyon Mahallesi ve Yenikent Mahallesi ara sokaklar da yol iyileştirme çalışmaları yapılmış, zemin dolguları ve yağmur suyu tahliye kanalları yapılarak asfalt için hazır hale getirme çalışmaları devam etmektedir.

Karamuklu Mahallesi Abide Caddesinde Kilitli Parke Taşı çalışmaları zemin çalışmaları tamamlandıktan sonra başlayacaktır. Karamuklu Mahallesi Necati Çelen Caddesi kilitli parke taşı döşeme işine başlanılmıştır.

Belediye Başkanımız Hasan Sopacı tüm çalışmalarda bizzat başında bulunarak yapılan her işin takipçisi olmaktadır.

14.08.2014