ANKARA GİRİŞİNDE ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR

İlçemiz Ankara girişi üzerinde bulunan beton yığın kaldırma çalışmaları tamamlandı.Kanal iyileştirme ve duble yol çalışmaları sırasında Ankara yolu Fişek ali Konağı önünden tren yoluna kadar trafiğe kapatılmıştır. Trafik kontrollü olarak İstasyon Mahallesi üzerinden verimektedir.  İlçemiz Yenimahalleyi besleyen ana su borusunun kanal yanından geçmesi ve çalışmalar esnasında sürekli su kesintilerine maruz kalınması vatandaşımızın mağdur olmasına sebep oluyordu. Akşam saatlerinde Belediyemiz tarafından suyun kesilmesi ile geç saatlere kadar çalışan ekiplerimiz Yenimahalleyi besleyen su hattının yerini değiştirdi. Kanal yanında çalışmaların aksamasına sebep olan su hattı iptal edilerek vatandaşımızın yaşanacak su kesintileri karşısında mağdur olmasının önüne geçmiş oldu.