Kültür, Sanayi Ve Hayvancılıkta Marka İlçe

Bizden Haberler

Çerkeş Belediyesi

Tüm Haberler

ANKARA’DA BULUNAN ÇERKEŞ DERNEKLERİMİZLE BİR ARAYA GELDİK.

Belediye Başkanımız Hasan Sopacı Ankara’da bulunan Başkent Enerjisa ve Çevre Bakanlığı ziyareti sonrası, Seyran Bağlarında bulunan Yoncalı Köyü Derneğinde Ankara da bulunan Dernek Başkanlarımız ile bir araya geldi. Katılımın geniş olduğu görüşme de Başkanımız Hasan Sopacı Belediye çalışmaları ve yapılacak projeler hakkında dernek başkanlarına bilgi vererek görüşlerini aldı.

Çerkeş Dernekler Federasyonu Başkanı Durali Karapınar şu anda beş derneğin Çerkeş Dernekler Federasyonu’na üye olduğunu, Nisan ayında yapılacak ilk genel kurul toplantısından önce tüm derneklerin federasyona üye olmasının önem arz ettiğini, Çerkeş Belediyesi hizmet binasında tüm derneklerimiz için tahsis edilen oda için de Başkanımıza teşekkür ederiz dedi.

Belediye Başkanımız Hasan Sopacı “Tüm derneklerimiz Çerkeş Dernekler Federasyonuna mutlaka üye olmalı güç birliği yapmalıdır. Bir olur birlikte olursak aşamayacağımız sorun, açamayacağımız kapı yoktur. Aynı zamanda köy muhtarlarımız ve derneklerimizle sürekli görüşüyoruz. Geçtiğimiz hafta sonu profesyonel bir ekip tarafından Çerkeş Vizyon çalışması yaptık. Çalışmayı gerçekleştiren hocalarımız şu anda çalışmayı değerlendiriyorlar. Vizyon çalışmamız da sadece Çerkeş merkez değil köylerimiz de yer alıyor, umuyorum ki bu çalışma Çerkeş ve Köylerinden sonra daha da genişletilecek. Vizyon çalışmasının değerlendirilmesinin ardından çalışmayı yapan değerli hocalarımız köylerimizi de ziyaret ederek projeler oluşturacaklar. Vizyon çalışması seçim öncesi planladığımız ve hayata geçireceğimiz bir çalışmaydı. Memleketimiz için çok faydalı olacağı düşüncesindeyim. Bu yıl maddi imkanlara da dayanan sorunlarımızdan dolayı festival yapamadık. 2015 yılı Ağustos ayında tüm derneklerimiz ile birlikte geniş katılımlı bir festival yapmak da projelerimiz arasında. Çerkeş için tüm imkanları zorlayıp hizmet etmeye ve modern bir ilçe olabilmek için çabalıyoruz. Yaptığımız işler sonrasında vatandaşımızın yüzündeki mutluluk bizleri de çok mutlu ediyor çalışma azmi veriyor. Bu tür toplantıları sürekli yapmalı, sorunlarımızı, sıkıntılarımızı ve sevinçlerimizi birlikte paylaşmalıyız. Bugün ki birlikteliğimiz beni son derece mutlu etti. Hepinize teşekkür ederim” dedi.

KAYNAKLAR

  • Haberler
  • Projeler
  • Faliyet Raporları
  • İhale Yayınları
  • Resimler
  • Videolar