AK PARTİ İLÇE TEŞKİLATI BAŞKANIMIZI ZİYARET ETTİ

Ak Parti İlçe Teşkilatı Başkanımız Hasan Sopacı’yı ziyaret ederek belediye çalışmaları hakkında değerlendirmeler yaptılar.

Ak Parti İlçe Başkanı Hayati Kaya, Kadın Kolları Başkanı Hülya Güney, İl Genel Meclis Üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri ve Ak Parti Çerkeş İlçe Yönetimi, Başkanımız Hasan Sopacı’yı makamında ziyaret ederek Belediye çalışmaları hakkında bilgiler aldılar. Ak Parti İlçe Teşkilatı Belediye Başkanımız Hasan Sopacı’nın bu güne kadar yapmış olduğu çalışmaları ve projelerini takdir ettiklerini, her konuda yanında olduklarını söylediler. Sohbet ortamında gerçekleştirilen ziyarette birlik ve beraberlik mesajları da verildi.

Başkanımız Hasan Sopacı “Bayrağı teslim aldığımız günden bu yana gece gündüz demeden hep birlikte Çerkeş için çalışıyoruz. Arzu edilen bir Çerkeş için çalışmalarımız hız kesmeden devam edecektir. Bu birlikteliğimiz beni son derece memnun etti. Biz ilçe Başkanımız ve Belediye Meclis Üyelerimizle sürekli istişare içerisindeyiz. Bu tür toplantıları sürekli yaparak Çerkeş için yapılacakları tartışmak bizler içinde çok faydalı olacaktır” dedi.

30.09.2014

Haber Resimleri