AK PARTİ’Lİ BELEDİYE BAŞKANLARIMIZI MİSAFİR ETTİK.

Her ay düzenlenen Ak Parti Belediye Başkanları Toplantısı Başkanımız Hasan Sopacı’nın ev sahipliğinde Aytaç Sosyal Tesislerinde gerçekleşti.

Toplantıya Ak Parti Çankırı İl Başkanımız  Celal Kaman, Çankırı Belediye Başkanımız  İrfan Dinç, Atkaracalar Belediye Başkanımız Rıfat Altuntop, Kurşunlu Belediye Başkanımız  Dt. Şakir Kaymak, Kızılırmak Belediye Başkanımız Bayar Soysal, Yapraklı Belediye Başkanımız Ali Hasekioğlu, Korgun Belediye Başkanımız Halil Öz, Orta Belediye Başkanımız Bayram Yavuz Onay, Çardaklı Belediye Başkanımız Osman Yılmaz, Yaylakent Belediye Başkanımız Kadir Dede, Saçak Belediye Başkanımız Ramazan Yarım ve Ak Parti İlçe Başkanımız Recep Güney katıldı.

Toplantı sonrasında bölgemizin en modern mezbahası Belediye Başkanımız Hasan Sopacı tarafından başkanlarımıza gezdirildi.  Saat 19:00 da başlayan toplantı saat 22:00 de sona erdi.

Haber Resimleri