Kültür, Sanayi Ve Hayvancılıkta Marka İlçe

Bizden Haberler

Çerkeş Belediyesi

Tüm Haberler

6 AYRI NOKTADA İŞ MAKİNALARI ÇALIŞMAYA BAŞLADI.

Belediye başkanımız Hasan SOPACI'nın talimatları ile Su İşleri Müdürlüğümüz tarafından akmayan Mahalle Çeşmelerimizin sularını canlandırmak için Cumhuriyet Mahallemizde su hattı ve kaynak arama çalışmalarına 1 iş makinesi ile başlandı. Çalışmanın ilk günün de tıkalı su pöhrelerinden biri bulunarak su kaynağına doğru kazı çalışması başlatıldı.
Belediyemiz Su İşleri Müdürlüğünce %80 i tamamlanan içme suyu abone çalışmalarının tamamlanabilmesi için 1 iş makinesi ile çalışma başlatıldı.







Kurban Bayramına yetiştirmeye çalıştığımız yeni hayvan pazarımızın dolgu ve tesviye çalışmaları 2 iş makinesi ve üç hafriyat kamyonu ile devam ediyor.  





1 Nisan itibariyle Ağaçlandırma çalışması başladı. Boylu mavi ladinler iş makinesi yardımı ile dikiliyor. Belediyemiz bu yıl 40 bin fidanı toprakla buluşturmayı hedefliyor.







İlçemiz İçerisinden geçen ve olası sel taşkınları için büyük önem arz eden Boyadere kanalının Cumhuriyet Mahallemizde kalan bölümü, Başkanımız Hasan Sopacı'nın girişimleri ile 1 iş makinesi ile Dsi tarafından temizlenerek kanal düzenleme çalışmasına başlanıldı.





İlçe genelinde %80 oranında kullanımına başladığımız Doğalgaz'ın ilçemiz genelinde kullanılması için yeni abone bağlantı çalışmalarına 1 iş makinesi ile başlanıldı.





Başkanımız Hasan Sopacı " Kış ayının bitmesi ile çalışmalarımıza hız kazandırdık. Önceki dönemden yarım kalan işlerimizi hızlı bir şekilde tamamlayacağız. İlçemiz için mesai kavramı gözetmeksizin çalışarak söz verdiğimiz her şeyin arkasında duracağız. "dedi. 

KAYNAKLAR

  • Haberler
  • Projeler
  • Faliyet Raporları
  • İhale Yayınları
  • Resimler
  • Videolar