30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI TÖRENLE KUTLANDI.

Törene İlçe Kaymakamımız Cengiz Ünsal, Belediye Başkanımız Hasan Sopacı, Saçak Belediye Başkanımız Ramazan Yarım,   Garnizon Komutanımız j.Astsb. Kd. Bçvş. Özay Özyalvaç,İl Genel Meclis Üyeleri, resmi daire amirleri, siyasi parti başkanları katıldı.

Saat 08:30 da Hükümet Konağı önünde Atatürk anıtına çelenklerin konulması ile başlayan tören, Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve aziz şehitlerimiz için bir dakikalık saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunması ile devam etti. Günün anlam ve önemini belirten konuşmayı Çerkeş İlçe Jandarma Komutanlığında görevli  Uz. J.II. Kad.Çvş. Ersin Dertli  yaptı.

Hükümet konağı önündeki programın tamamlanmasının ardından Kaymakamlık Makamında tebrikler kabul edildi.