3-4 EKİM DÜNYA YÜRÜYÜŞ GÜNÜ

3-4 Ekim Dünya Yürüyüş Günü münasebetiyle gündelik hayatımızın içine fiziksel aktiviteyi entegre etmeyi teşvik etmek ve yürüyüş alışkanlığının  sağlık üzerindeki olumlu etkilerine dikkat çekmek amacıyla ''Sağlığınız İçin Harekete Geçin'' yürüyüşü düzenlendi.
TSM önünden başlanarak Hükümet Caddesi ve çarşı merkezini kapsayacak şekilde gerçekleştirilen yürüyüş etkinliğine İlçe Kaymakamımız Emir Osman Bulgurlu, Belediye Başkanımız Hasan Sopacı, İlçe Jandarma Komutanı Vekili Ahmet Kılıçarslan, İlçe Emniyet Müdürü Ali Asker Bayar, Saçak Belediye Başkanı Ramazan Yarım, TSM Başkanı ve Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm Dr. Semra Kındap, AK Parti İlçe Başkanı Salih Tarın, Kurum Amirleri, Belediye Meclis Üyeleri, muhtarlar, öğretmen, öğrenci ve vatandaşlar katıldı.