29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI KUTLAMA TÖRENLERİ ATATÜRK ANITI’NA ÇELENK SUNULMASI İLE BAŞLADI

Çerkeş’te  Cumhuriyet’in ilanının 98. yıl dönümünü kutlama törenleri Kaymakamlık binası önündeki Atatürk Anıtı’na çelenk sunma töreni ile başladı.
Çelenk sunma törenine Çerkeş Kaymakamı Sn. Emir Osman Bulgurlu , Belediye Başkanımız  Sn. Hasan Sopacı , muhtarlar, şehit aileleri, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı. Çelenk sunma töreninin ardından, Şehitlerimiz anısına bir dakikalık saygı duruşunda bulunulması ve akabinde okunan İstiklal Marşımız ile Cumhuriyet Meydanı’ndaki tören sona erdi.
29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları ise Cuma günü sabah saat 10:00’da Kaymakamlık makamında tebriklerin kabulü ile başlayacak. Ardından saat 11:00’da  İlçe Stadyumun da yapılacak törenler ile devam edecek.

Haber Resimleri