24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLAMA PROGRAMI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Bugün saat 13:30’da İlçe Kaymakamlığı önünde çelenk konulması ile başlayan program saat 14:00’te  80. Yıl Cumhuriyet Ortaokulu toplantı salonunda devam etti.

Programa İlçe Kaymakamımız Servet Güngör, Belediye Başkanımız Hasan Sopacı, Saçak Belediye Başkanı Ramazan Yarım, Daire Amirleri, Okul Müdürleri,  Öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlarımız katıldı.

24 Kasım Öğretmenler günü ile ilgili şiirlerin okunması, görevlerine yeni başlayan öğretmelerin yemin etmesi, Namık Kemal İlköğretim Okulu Öğrencileri tarafından hazırlanan koro slayt ve video gösterisinin ardından 24 Kasım ile ilgili Resim, şiir ve kompozisyon dalında dereceye giren öğrencilerimize hediyeler verilmesinin ardından program sona erdi.