Kültür, Sanayi Ve Hayvancılıkta Marka İlçe

Bizden Haberler

Çerkeş Belediyesi

Tüm Haberler

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI İLÇEMİZDE COŞKUYLA KUTLANDI

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 103. Yıldönümü ilçemizde coşkuyla kutlandı. 
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle Belediye Başkanımız Sn. Hasan Sopacı koltuğu ilçemiz anaokulu öğrencileri Ali İslam Ünaldı, Bilge Çekirdekçi ve Erva Asel Gökbel’e bıraktı.
İlçemiz Anaokulu öğrencileri 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle Belediye Başkanımız Sn. Hasan Sopacı’yı makamında ziyaret etti. Minikler Başkan Sopacı’ya çiçek takdim etti. 23 Nisan Başkanı olarak makam koltuğuna oturan çocuklar ise yol ve park yapmak istediklerini söyledi.
Minik misafirlerine kısa bir konuşma yapan Başkan Sopacı, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının 102. yılını kutladıklarını bugünü çocuklara Atatürk’ün armağan ettiğini belirterek tüm çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutladı.
Minik misafirleriyle yakından ilgilenen Başkanımız Hasan Sopacı, çocuklara çeşitli hediyeler verdi.
23 Nisan 2022 Cumartesi günü saat 09:45’te Hükümet Konağı önündeki Atatürk Büstüne İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü çelengi sunularak Saygı Duruşunda bulunulup İstiklal Marşımız okundu. 
Ardından Nevzat Ayaz Kapalı Spor Salonunda  devam eden kutlama programına Sayın Kaymakamımız Emir Osman Bulgurlu, Belediye Başkanımız Sayın Hasan Sopacı, İlçe Jandarma Komutanı Bayram Veyil, İlçe Emniyet Müdürü Vekili Fırat Din, Saçak Belediye Başkanımız Ramazan Yarım, siyasi parti temsilcileri, stk temsilcileri, kurum amirleri, öğretmen, öğrenciler, veliler ve vatandaşlar katıldı. 
Saygı Duruşu ve İstiklal Marşımızın okunması ile başlayan program İlçe  Kaymakamımız Emir Osman Bulgurlu ve Belediye Başkanımız Sayın Hasan Sopacı öğrencilerin ve törene katılanların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramlarını kutlamalarıyla devam etti. Öğrencilerin şiirlerini seslendirmeleri ve halkoyunu gösterilerinin ardından ilçe genelinde düzenlenen resim, şiir ve kompozisyon yarışmalarında dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi. Program Bayrak gösterisini takiben düzenlenen tören geçişiyle birlikte sona erdi.
Sayın Belediye Başkanımız Hasan Sopacı, programın düzenlenmesinde emeği geçen İlçe Milli Eğitim Müdürü Cengiz Yılmaz ile öğretmen ve öğrencilerine, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Hakkı Fidan ve personellerine teşekkür ederek kolaylıklar diledi.

KAYNAKLAR

  • Haberler
  • Projeler
  • Faliyet Raporları
  • İhale Yayınları
  • Resimler
  • Videolar