20 KM STATİK ASFALT ÇALIŞMASI TAMAMLANDI

İlçemizde 6 Mahallede toplamda 20 Km yolumuz Statik asfalt ile buluştu.

İlçemiz İstasyon, Karalar, Ulusu, Yenikent, Karamuklu ve Cumhuriyet Mahallelerinde toplam 20 km alt zemin çalışması ve zemin dolgusu tamamlanan yolumuz astar atılarak asfaltlanmaya hazır hale getirilmişti. Dün sabah başlayan asfalt atma çalışmaları bugün bitirildi.

Başkanımız Hasan Sopacı “ilçemizdeki yollarımızın çok bozuk olması sebebi ile yollarımızın zemin çalışmaları ve dolgu yapılarak asfalt atılmaya hazır hale getirilme çalışmaları uzun sürdü fakat özverili bir çalışma ile Kurban Bayramından önce statik yani soğuk asfalt çalışmasını tamamladık. Zor şartlarda toplamda 20 km soğuk asfalt attık. Vatandaşımızın ayağını çamurdan kurtardık. İlçemize hayırlı uğurlu olsun.  Önümüzün kış olması sebebi ve yol zeminlerinin çok bozuk olması sebebi ile bazı yerlerde çökmeler bozulmalar olabilir. Önümüzdeki yıl asfalt atılan yollarımızı tekrar elden geçirip mutlaka bir çalışma yapacağız. Hükümet Caddesindeki Elektrik hattı çalışması tamamlanmak üzere. Hükümet Caddesi, Aynur Bektaş Caddesi, Kınık Caddesi ve Kâhya Pınarı caddesinde toplamda 5000 m2 sıcak asfalt çalışmasına pazartesiden itibaren başlıyoruz” dedi.

26.09.2014