19 MAYIS ATATÜRK’Ü ANMA GENÇLİK VE SPOR BAYRAMINI KUTLADIK.

19 Mayıs Atatürk´ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlama etkinlikleri kapsamında bugün saat 09:00´da Çerkeş Hükümet Konağı önünde Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü çelenginin sunulmasıyla birlikte saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşımız okundu.

Saat 09:30´da Nevzat Ayaz Kapalı Spor Salonu önünden başlanarak 19 Mayıs Çok Programlı Anadolu Lisesi´ne kadar Mehteran Takımı eşliğinde İlçe Kaymakam Vekilimiz İdris Arslan, Belediye Başkan Vekilimiz Kamil Aktar, Saçak Belediye Başkanımız Ramazan Yarım, daire amirleri, öğretmen, öğrenci ve vatandaşların katılımıyla Atatürk´ü Anma ve Gençlik Yürüyüşü yapıldı.

19 Mayıs Çok Programlı Lisesi bahçesinde devam eden etkinliklerde Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürümüz Hakkı Fidan günün anlam ve önemine ilişkin konuşmasını yaptı. Ardından öğrenciler şiirlerini okuyarak, elit grubu ve karate grubu gösterilerini sergilediler. İl ve İlçe genelinde düzenlenen spor müsabakalarında dereceye giren öğrencilere madalya ve ödülleri takdim edilmesinin ardından program sona erdi.