Kültür, Sanayi Ve Hayvancılıkta Marka İlçe

Bizden Haberler

Çerkeş Belediyesi

Tüm Haberler

19 MAYIS ATATÜRK’Ü ANMA GENÇLİK VE SPOR BAYRAMINI COŞKU İLE KUTLANDI.

<div style="\&quot;text-align:" justify;\"="">

Tüm Yurtta çeşitli etkinliklerle kutlanan 19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Gençlik Spor Bayramı ilçemizde de coşku ile kutlandı.

19 Mayıs Atatürk´ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlama etkinlikleri kapsamında bugün saat 09:00´da Çerkeş Hükümet Konağı önünde Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü çelenginin sunulmasıyla birlikte saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşımız okundu. 


Saat 09:30´da yapılacak olan gençlik yürüyüşünün hava şartları yüzünden iptal edilmesi ile saat 10:00 daNevzat Ayaz Kapalı Spor Salonunda kutlamalar devam etti. Saygı Duruşu ve istiklal Marşımızın okunmasının ile günün anlam ve önemini belirten konuşma Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Hakkı Fidan tarafından yapıldı. Ardından öğrenciler şiirlerini okuyarak, elit grubu ve folklor gösterilerini sergilediler. İl,İlçe ve ülke genelinde düzenlenen spor müsabakalarında dereceye giren öğrencilere madalya ve ödülleri takdim edilmesinin ardından gündüz programı sona erdi.

Akşam 20:30 da Hükümet Konağının önünden başlayan çarşı merkezinden Nevzat Ayaz Kapalı Spor Salonuna kadar süren fener alayı halkımızın yoğun katılımı ile gerçekleşti. Çerkeş Musiki Cemiyeti tarafından okunan türküler ve Çerkeş Folklor ekibi tarafından sergilenen oyunlar izleyenlerden tam not aldı.  19 Mayıs Kutlamaları saat 23:0 de sona erdi.

19.05.2017


KAYNAKLAR

  • Haberler
  • Projeler
  • Faliyet Raporları
  • İhale Yayınları
  • Resimler
  • Videolar