19 MAYIS ATATÜRK'Ü ANMA GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI İLÇEMİZDE COŞKU İİE KUTLANDI

Tüm Yurtta çeşitli etkinliklerle kutlanan 19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Gençlik Spor Bayramı ilçemizde de coşku ile kutlandı.
19 Mayıs Atatürk´ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlama etkinlikleri kapsamında bugün saat 09:30´da Çerkeş Hükümet Konağı önünde Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü çelenginin sunulmasıyla birlikte saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşımız okundu.

Program Saat 09:30´da İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü önünden Nevzat Ayaz Kapalı Spor Salonuna kadar Gençlik yürüyüşü ile devam etti.

Salonda Saygı Duruşu ve istiklal Marşımızın okunmasının ile günün anlam ve önemini belirten konuşma Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Hakkı Fidan tarafından yapıldı. Ardından öğrenciler şiirlerini okuyarak, elit grubu ve folklor gösterilerini sergileyerek program sona erdi.