18 MART ŞEHİTLER GÜNÜ VE ÇANAKKALE ZAFERİNİN 103. YIL ANMA PROGRAMI DÜZENLENDİ

Anma Programına İlçe Kaymakamımız Servet Güngör, Belediye Başkanımız Hasan Sopacı, Saçak Belediye Başkanı Ramazan Yarım, Şehit Aileleri, Gazilerimiz, Daire Amirleri,  Kamu Kurum ve kuruluşları çalışanları, Okul Müdürleri, Öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.

İlçemiz Şehitliğinde pazar günü saat 10:30 da çelenklerin konulması,  2 dakikalık Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunması ile başlayan 18 Mart Şehitler Günü ve Çanakkale Zaferi 103. Yıl Dönümü Anma Programında, İlçe Jandarma Komutanlığımızda görevli personel tarafından günün anlam ve önemini belirten konuşma yapıldı. İlçe Müftümüz tarafından dua edildi. Şehitlerimizin kabirlerine karanfil bırakıldı.

18 Mart Şehitler Günü ve Çanakkale Zaferi 103. Yıl Dönümü Anma Programı bugün  saat 10:00 da 80. Yıl Cumhuriyet Ortaokulu salonunda devam etti. İlçemiz Gazi Osmanpaşa İlkokulu örgencilerinin hazırlamış olduğu programda öğrenciler Çanakkale konulu şiir ve türküler seslendirdiler, Çanakkale savaşı konulu slayt izlettiler. 18 Mart Şehitler Günü ve Çanakkale Zaferi konulu kompozisyon, şiir ve resim yarışmalarında dereceye giren öğrencilere hediye verilmesi ile anma programı sona erdi.